Prezentare Masa Mădălin!

Prezentăm cu mândrie noul nostru produs: masa “Mădălin” – o piesă de mobilier care va transforma fiecare masă într-o experiență gustativă unică și deosebită. Această masă specială aduce un suflu proaspăt și o notă de eleganță în orice sufragerie.

Realizată cu mare atenție la detalii și pasiune, masa “Mădălin” este confecționată din lemn de pin de cea mai înaltă calitate pentru blat, iar alte elemente sunt create din lemn reciclat, contribuind astfel la sustenabilitatea mediului înconjurător. Pentru a adăuga un strop de rafinament, masa este finisată cu un strat de lac maro transparent, care subliniază și evidențiază frumusețea naturală a lemnului.

Această masă rustică, elegantă și simplă este perfectă pentru micul dejun, prânzul și cina. Fiecare masă va avea o aromă aparte atunci când vei sta la această masă minunată. Indiferent dacă savurezi o cafea dimineața devreme sau te bucuri de o cină relaxantă în familie, masa “Mădălin” va fi partenerul tău de încredere.

Dimensiunile exterioare ale mesei sunt următoarele:

 • Lungime: 160cm
 • Lățime: 90cm
 • Înălțime: 75cm

Produsul este fabricat în România, iar suntem mândri să afirmăm că fiecare piesă este realizată manual cu grijă și dedicare. Deoarece fiecare produs este unic, pot exista mici diferențe între imaginea prezentată și produsul final. Aceste diferențe pot include nuanțe ușor diferite, variații în materialele prime utilizate, finisaje de suprafață distincte, asamblări diferite sau mici variații de dimensiuni.

Termenul de livrare estimat este de aproximativ 4 săptămâni, astfel încât să te poți bucura cât mai curând de această piesă de mobilier extraordinară.

Alege calitatea și eleganța autentic românească cu masa “Mădălin”. Transformă-ți sufrageria într-un loc primitor și rafinat unde poți savura momente speciale alături de cei dragi.

Articole recomandate

1 comentariu

Comentariile sunt închise.

Pal Sarossi

online
 • Pal Sarossi
  Bun venit la Rustic Art!, Cu ce te pot ajuta astăzi?, Deschide WhatsApp ca sa vorbești cu noi!
 • Pal Sarossi
  Cu ce te pot ajuta astăzi?
 • Pal Sarossi
  Deschide WhatsApp ca sa vorbești cu noi!